Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin cihetı düzen, yangın kapıları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri üzere özge yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı ivedi çıkış bâtınin kullanılacaksa o zaman lazım koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın kapısı ne hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın kapıları tekdüze bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak derunin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın sadık bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dayanıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının denetleme edilmesini içerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında tek yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Yangın Bapları tercihe gereğince;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin huzurı aralık opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik posta ile henüz sık tasarruf sağlamlanabilir.

Taçıcı malzeme derunermeyen ve taçıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, ab sprey ve benzeri vesair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana münasebetiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapısı montajı külliyen profesyonel şekilde binalması müstelzim ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıkan üründe sakatlık yapılmaması müstelzim bir kârlemdir.

Kullanılan kapı fitili ciğerin yaman sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlamlanabilir.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan allıkır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve anne bapların üstı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Yek kanatlı yangın bapları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem sarmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Report this wiki page